Barça-Manchester City, un gran partit en benefici de la recerca de l’ELA

Més de 51.000 persones han comprat ja la seva entrada per al partit benèfic que el Futbol Club Barcelona i el Manchester City disputaran el dimecres 24 d’agost a les 21.30 h al Spotify Camp Nou. Juan Carlos Unzué és l’impulsor del partit, la recaptació del qual es destinarà, a través de la Fundación Francisco Luzón, a la recerca sobre l’ELA que es desenvolupa des del consorci europeu TRICALS. Encara sou a temps de no perdre-us aquest esdeveniment esportiu únic i solidari!

Podeu comprar l’entrada al web del Futbol Club Barcelona:

El club també ha habilitat en aquesta web una fila zero i un compte de bizum (02598).

La plataforma TRICALS es va posar en marxa l’any 2019 com la gran acció conjunta europea per impulsar la recerca sobre l’ELA. Aplega investigadors, pacients i famílies individualment i agrupats en associacions, laboratoris, industria farmacèutica i agències reguladores amb un objectiu comú: trobar nous tractaments per millorar la supervivència dels pacients.

En aquesta entrada anterior del blog AulaELA podeu conèixer perquè TRICALS es una peça fonamental en els avenços contra la malaltia.

This entry was posted in Actualitat, ELA actualitat, ELA actualitat, General and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.