Primera Jornada d’Actualització en ELA a Tortosa

Els Serveis Territorials del Departament de Salut i del Departament de Benestar Social i Família a Terres de l’Ebre, l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i la Fundació Miquel Valls, juntament amb els voluntaris a Terres de l’Ebre d’aquesta entitat, organitzen, amb la col·laboració de la Unitat Funcional d’ELA de l’Hospital Universitari de Bellvitge, el dia 13 de juny les I Jornades d’Actualització en ELA a Tortosa.

La Jornada va adreçada a professionals, pacients i famílies, així com al públic en general. Durant tot el matí s’aniran tractant temàtiques relacionades amb cadascun dels àmbits mèdics i d’investigació que els afectats d’ELA requereixen, així com també es parlarà els aspectes psicosocials i de voluntariat necessaris per a aquestes persones i les seves famílies. Per poder desenvolupar tots aquests temes, es comptarà amb la presència d’especialistes de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, de membres de la Unitat Funcional d’ELA de l’Hospital Universitari de Bellvitge-Unitat de Referència, professionals de la Fundació Miquel Valls, a més dels voluntaris d’aquesta entitat, els quals la majoria també són familiars d’afectats.

Els objectius de la jornada són analitzar els reptes sanitaris per tal d’afrontar la malaltia, apropar els professionals als pacients i les seves famílies, i crear una xarxa d’experts entre professionals de la Unitat Funcional d’ELA de Bellvitge i els professionals de tot el territori de la província de Tarragona.

Aquesta jornada tindrà lloc a la Sala Petita de l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa (Passeig de la Ribera 11, Tortosa) i començarà a les 8.30 h del matí. Per tal de realitzar la inscripció és necessari enviar un correu a lluis.granero@gencat.cat indicant: Nom complert, NIF, telèfon, càrrec i lloc de treball (els professionals del sector) i si s’assistirà en cadira de rodes. Per a més informació, truqueu al 93 766 59 69.

Aquest acte s’emmarca dins de les diferents acitivtats que s’estan preparant des de la Fundació Miquel Valls, les quals serviran per donar visibilitat i rellevància al Dia Mundial per la Lluita contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica, que es commemora cada any el dia 21 de juny.

Us animem a participar en aquesta Jornada!

Programa de la jornada

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.