Dijous 6 de febrer: Jornada sobre la fisioteràpia per als pacients d’ELA i sopar solidari per a la recerca

El dijous 6 de febrer de 2020 a les 16.30 h se celebra a l’Hotel Gallery de Barcelona (Rosselló, 249) una jornada per presentar un estudi sobre l’atenció de la fisioteràpia per a pacients d’ELA, en que diferents especialistes abordaran el seu impacte i importància dins l’atenció multidisciplinar dels afectats que es realitza a l’Hospital Universitari de Bellvitge. L’assistència és lliure i gratuïta

L’associació Go2, la Unitat Funcional de Motoneurona de Bellvitge i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitzen aquesta jornada, que té l’objectiu de presentar aquest estudi que es durà a terme a l’Hospital de Bellvitge per avaluar la rellevància de la fisioteràpia en la millora de la qualitat de vida dels pacients i analitzar les actuacions que es duen a terme davant l’atenció terapèutica, així com projectar possibles millores que repercuteixin en la òptima atenció sanitària que necessiten els pacients d’ELA.

La jornada està adreçada als pacients d’ELA, familiars, cuidadors i a totes les persones interessades de l’àmbit de la salut i la fisioteràpia. Es tracta d’una molt bona oportunitat per poder interactuar i preguntar directament als professionals, tot el que necessitem saber.

Sopar solidari per a la recerca de l’ELA

A continuació de la jornada, a les 20.30 h tindrà lloc al mateix Hotel Gallery un sopar benèfic solidari que destinarà íntegrament la seva recaptació al grup de recerca sobre la malaltia de l’Institut d’Investigació Biomédica de Bellvitge, l’Idibell.

Per assistir al sopar cal confirmar la reservar amb un correu a info@generacion-o2.org o bé al telèfon 650 89 86 45.

 

This entry was posted in Actualitat, General and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.