Dimarts 28 de gener, jornada de nutrició per als pacientes d’ELA

El dimarts 28 de gener es portarà a terme la jornada elaboracions amb Gust al Campus de l’Alimentació de Torribera, en la qual els pacients seran els protagonistes i mitjançant taules molt dinàmiques amb els professionals aprendran estratègies per mantenir el plaer de menjar, compartint preocupacions i solucions que facilitin el dia a dia de les persones afectades d’ELA.

L’acte ha estat pensat perquè les persones afectades d’ELA i els seus familiars i cuidadors, juntament amb els professionals que els atenen, puguin seguir avançant en coneixement i desenvolupament d’estratègies, en aquesta ocasió al voltant de l’alimentació. Si vols participar, inscriu-te aquí (aforament limitat).

Aquesta és una jornada organitzada per la Unitat Funcional de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge, la Unitat Multidisciplinària d’ELA de l’Hospital del Mar i la Universitat de Barcelona en el marc del projecte Guia Con Gusto, finançat per la Fundación Luzón i realitzat pel Campus d’Alimentació de la UB i la Fundació Alicia.

L’acte començarà a les 10h al Campus d’Alimentació de Torribera (Recinte Torribera – C/ Prat de la Riba 176. Sta. Coloma de Gramenet) a la Sala de les Voltes de l’Edifici de la Masia. Aquí Aquí us deixem com arribar.

This entry was posted in Conviure amb l'ELA, ELA actualitat, Sessions presencials and tagged , . Bookmark the permalink.