Un concert benèfic aconsegueix recaptar 12.660 euros per a la recerca sobre l’ELA

El dimarts 22 de novembre va tenir lloc a la sala Luz de Gas un concert benèfic en favor de la recerca de l’ELA. L’acte, que va ser tot un gran èxit, va aconseguir esgotar les 844 entrades que s’havien posat a la venda, destinant tots els beneficis a la recerca sobre l’ELA que lidera la Dra. Mònica Povedano a l’IDIBELL i Hospital de Bellvitge. Donat l’èxit també es va crear una fila zero on qui volgués podia fer les seves donacions.

La banda The Tutsies va ser l’encarregada d’animar la nit amb el seu gran repertori de versions que va combinar amb balls i performance, oferint un espectacle animat i divertit que tot el públic va gaudir àmpliament.

A l’inici del concert, Povedano va pujar a l’escenari per recollir el xec per valor de 12.660 euros destinat a la lluita contar l’ELA. La investigadora i metgessa va agrair profundament la solidaritat mostrada en actes com aquests. “La recerca és la millor arma contra l’ELA, però per dur-la a terme necessitem finançament -assegurava la Dra. Povedano-, actes com aquets en motiven i ens ajuden a avançar en la nostra tasca”.

Des del grup de recerca de l’IDIBELL i la Unitat de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge, de la mà de la Dra. Mònica Povedano, ajuden en primera persona a pacients i familiars a lidiar amb l’ELA i investiguen per a avançar en el seu coneixement i millor la qualitat de vida dels pacients.

This entry was posted in Actualitat and tagged , , , . Bookmark the permalink.