Sopar solidari per a la recerca sobre l’ELA

L’Associació Go2 va celebrar a l’Hotel Gallery de Barcelona el pasat 6 de febrer la primera edició del Sopar Solidari a favor de l’IDIBELL, centre de referència de la recerca de malalties neurodegeneratives.  La recaptació serà destinada a la recerca de l’ELA.

L’esdeveniment va estar apadrinat pels actors Mona Martínez, nominada com a millor actriu de repartiment en la passada edició dels Premis Goya, i David Teixidó, actor i director al Liceu de Barcelona.

El Sopar Solidari a benefici de la recerca de l’ELA va comptar amb el recolzament de la Unitat Funcional de Motoneurona de l’Hospital de Bellvitge; l’Idibell; la Fundació Miquel Valls; el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i el Centre Mèdic IMOVE, a més del diputat del Parlament de Catalunya Jorge Soler i la directora general de Planificació en Salut de la Generalitat, Pilar Saura, entre d’altres personalitats de diferents àmbits professionals.

Prèviament al sopar es va realitzar una Jornada de presentació del projecte  comú entre l’Hospital de Bellvitge i el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per al a millora i abordatge de les tècniques necessàries per millorar la qualitat de vida dels pacients d’ELA.

This entry was posted in Actualitat, ELA actualitat, General and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.