Pinzells solidaris amb la recerca sobre l’ELA a l‘Hospital de Bellvitge

L’empresa de brotxes i pinzells Jeivsa Group ha realitzat avui una aportació de 5.000 euros a la Unitat Funcional de Motoneurona de l’Hospital Universitari de Bellvitge com a punt de partida d’una campanya de col·laboració que suposa la donació de 2 cèntims d’euro per cada pinzell venut de la sèrie Evofibra, la més avançada de la companyia.

La Dra. Montserrat Figuerola, gerent de l’Hospital de Bellvitge i de la GTMS; Ivan Bel i Jezabel Bel, gerents de Jeivsa, i la Dra. Mònica Povedano, responsable de la Unitat Funcional de Motoneurona han presentat aquest matí la campanya a Hospital Universitari de Bellvitge sota el lema Vencer a la ELA, amb un gran tela sobre la qual professionals, pacients i familiars han pogut deixar un traç de color amb els pinzells solidaris de l’empresa ubicada a La Sènia.

Els cinc models de brotxes i pinzells que integren la sèrie Evofibra, fabricats 100% en fibra, incorporen una etiqueta amb el distintiu Serie Evo con la ELA i el logo de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

Fundada l’any 1980, Jeivsa Group és una empresa familiar que fabrica brotxes i pinzells d’ús industrial, així com una àmplia gamma de corrons, i articles per a les belles arts i l’aplicació de pintures.

This entry was posted in Actualitat, ELA actualitat and tagged , , . Bookmark the permalink.