La Unitat de malaltia de Motoneurona publica un vídeo per fer més fàcil als pacients la primera visita

La primera visita a la Unitat Funcional de Malalties de Motoneurona (UFMM) de l’Hospital Universitari de Bellvitge pot ser una mica complicada en tractar-se d’un centre tan gran. Per aquest motiu, des de la Unitat hem elaborat un vídeo que pretén ajudar a fer una mica més senzilla aquesta primera visita.

Vegeu el vídeo

El vídeo ha comptat amb la col·laboració de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls,  del pacient de la UFMM José Luis Espuny, de Montserrat Sánchez, la seva esposa, i de l’Erick Alcàntara.

Des del punt de vista de l’usuari, el vídeo mostra tota la ruta des l’arribada a l’exterior de l’edifici de Consultes Externes fins al Mòdul 11, on visiten tots els especialistes de la unitat multidisciplinària.

El vídeo també mostra la ubicació i com accedir a altres dos punts que probablement hauran de visitar els pacients. Es tracta de la Dispensació Ambulatòria de Medicaments i la Unitat Funcional Interdisciplinària Respiratòria, situada a la planta 17 i on es recullen els pulsioxímetres, que mesuren la freqüència cardíaca i la saturació d’oxígen a la sang.

This entry was posted in Actualitat, Conviure amb l'ELA and tagged , . Bookmark the permalink.