Informa’t sobre l’ELA

Des de l’Hospital Universitari de Bellvitge, hem iniciat el projecte Aula ELA, Bellvitge Pacients, dedicat a l’esclerosi lateral amiotròfica. Es tracta d’un espai de diàleg entre la comunitat de pacients, cuidadors i familiars, i els professionals sanitaris que tracten la malaltia.

Sessions informatives

L’Aula ELA acull sessions informatives que tracten temes d’interès que afecten directament els pacients i cuidadors, ja sigui perquè els preocupen o perquè no en tenen informació. Durant les sessions, els assistents poden fer preguntes als professionals i compartir experiències i coneixements amb la resta d’assistents, la qual cosa és molt positiva per millorar la qualitat de vida dels qui pateixen ELA.

Fins ara s’han realitzat les sessions en què s’ha parlat sobre:

– Maneig de les complicacions respiratòries en l’ELA
– ELA i nutrició
– Parla i deglució en ELA

Aula ELA sessio

Aquí podem veure la Dra. E. Farrero mostrant com utilitzar l’aparell de ventilació a un dels pacients assistents

Blog

En aquest blog anirem publicant tots els continguts rellevants sobre els temes que afecten la comunitat de pacients d’ELA, inclosos els vídeos d’aquestes sessions. El blog ha de ser una eina útil on puguis resoldre els teus dubtes, trobar informació rellevant i consultar els aspectes que et preocupen.

Per compartir la vostra opinió o els dubtes que us sorgeixin podeu deixar un comentari a l’entrada corresponent. Si es tracta d’alguna qüestió privada podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’apartat “contacta’ns”.

This entry was posted in Recomanacions i dubtes, Sessions presencials and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.