Dimecres 7 de març ens trobem a l’Aula Pacient per compartir l’estat dels tractaments actuals de l’ELA

El dimecres 7 de març, l’Hospital Universitari de Bellvitge acull l’Aula Pacient  “Estat actual de la malaltia de motoneurona. Nous tractaments: del segle XIX al 2018”, organitzada per la Unitat Funcional de Motoneurona del centre, que encapçala la Dra. Mònica Povedano.

En la línia d’empoderar el pacient envers la seva malaltia, la jornada incidirà sobre l’abast dels tractaments més recents per a l’esclerosi lateral amiotròfica, com ara el fàrmac Masitinib, així com en el paper que juguen les agències regulatòries en l’arribada al mercat d’un nou fàrmac. Està dirigida fonamentalment a pacients d’ELA i familiars. Per això esteu tos convidats a acompanyar-nos. Si no us és possible, en pocs dies tindreu al vostre abast la gravació de l’Aula Pacient de d’aquest blog i al web de l’Hospital de Bellvitge.

Vegeu el programa de l’Aula Pacient

 

Per volum de pacients tractats, més de 270 actualment, la Unitat Funcional de Motoneurona de l’Hospital de Bellvitge és la més important de tot l’estat. Participa en diversos projectes de recerca nacionals e internacionals i col·labora estretament amb la Fundació Miquel Valls i la Fundación Luzón.

This entry was posted in Actualitat and tagged , , . Bookmark the permalink.