Ballar per l’ELA

La companyia Samsung ha llançat la campanya “Start the dance” per fer més visible socialment l’ELA. La iniciativa se centra en un videoclip en què es pot veure a Marco Sánchez ballant un tango amb una ballarina. Marco és un pacient d’ELA, i al vídeo es pot veure com la ballarina i coreògrafa Alejandra Capello s’apropa a Marco, que l’espera assegut al costat d’un piano, i el convida a ballar.

Gràcies a la tècnica stop motion els dos ballen un tango, malgrat Marco té la seva mobilitat molt reduïda. El vídeo es va rodar pas a pas, o més ben dit, foto a foto. Una vegada completada tota la sèrie de fotos es van muntar amb la tècnica de l’stop motion en un model de telèfon Samsung de darrera generació per crear la il·lusió del moviment que percep l’espectador.

El propòsit de la iniciativa es cridar l’atenció, de forma contundent però positiva, sobre les necessitats dels pacients d’ELA i els seus familiars i permet també col·laborar econòmicament en la recerca, els tractaments i l’assistència que necessita la malaltia.  La Fundación Luzón està difonent el vídeo a través de les seves xarxes socials, de la mateixa forma que ho estan fent totes les associacions estatals relacionades amb l’ELA.

Vegeu la campanya Start the dance

This entry was posted in Actualitat and tagged , , . Bookmark the permalink.