Les unitats d’ELA de quatre grans hospitals catalans i la Fundació Miquel Valls organitzen una jornada el 21 de juny, Dia Internacional de la malaltia

Una de les millors noticies per a l’avanç en la recerca i el tractament d’una malaltia minoritària com l’ELA és la coordinació i el treball col·laboratiu de les unitats i grups que hi treballen als diferents hospitals catalans. El Dia Internacional de l’ELA, el dimarts 21 de juny, en tindrem un bona prova. Amb motiu d’aquesta celebració, les Unitats Funcionals d’ELA i Malaltia de Motoneurona de l’Hospital de Bellvitge, l’Hospital del Mar, l’Hospital Vall d’Hebron i l’Hospital de Sant Pau, juntament amb la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, organitzen una jornada que tractarà alguns dels aspectes clau en l’abordatge actual de l’ELA.

La jornada es durà a terme el 21 de juny a les 16 h a l’Auditori del CaixaFòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Barcelona). Les places són limitades i ja us podeu inscriure de forma gratuïta en aquest enllaç

L’objectiu de la jornada és donar visibilitat i actualitzar diferents àrees de la malaltia amb més d’una desena d’experts i professionals relacionats amb la recerca, els assajos clínics, la genètica, les cures i la captació de fons, tot perquè persones afectades d’ELA/MMN, els seus familiars, cuidadors/es, o professionals i persones que treballen amb la malaltia, coneguin de primera mà com està ara per ara l’abordatge de la malaltia en cadascuna d’aquestes àrees, totes elles clau en el seu futur.

This entry was posted in Actualitat, Conviure amb l'ELA, ELA actualitat, General, recerca, Sessions presencials and tagged . Bookmark the permalink.